Contact Us

Dit is een
marketingwebsite

Bij Mars gaan we zorgvuldig om met de verantwoordelijkheid die we hebben om onze merken op een passende manier te promoten. Bij al onze promotionele activiteiten houden we ons daarom aan onze Marketing Code, waarin staat dat we onze producten alleen promoten bij consumenten van twaalf jaar en ouder. Wij zijn van mening dat mensen vanaf deze leeftijd bewuste keuzes kunnen maken omtrent verantwoord snoepgedrag.

Onze Marketing Code is van toepassing op al onze reclame en andere uitingen. Wij spannen ons volledig in om u en uw gezin passende en transparantie informatie te bieden over onze producten.

In de Mars Marketing Code (Engels) vindt u meer informatie over de verantwoordelijke manier waarop wij onze producten promoten. Deze is beschikbaar via de link

Als je jonger bent dan dertien jaar, dien je altijd toestemming vooraf van een ouder of voogd te hebben om informatie over jezelf op internet te plaatsen.

sluiten

Privacy

Wanneer u onze websites bezoekt, kunt u er zeker van zijn dat wij uw privacy respecteren en zorgvuldig omgaan met de persoonlijke informatie die u aan ons toevertrouwt. Wij zetten ons volledig in om u te voorzien van heldere en beknopte informatie over de manier waarop we uw privacy online beschermen.

Lees de volledige privacyverklaring van Mars
sluiten

VOEDING

Mars vindt het belangrijk om mensen alle feiten te geven die zij nodig hebben om bewuste keuzes te maken ten aanzien van onze producten, zodat deze een onderdeel worden van een gezond en evenwichtig voedingspatroon.

We spannen ons volop in om de voedingswaarde van onze producten te verbeteren zonder daarbij in te hoeven leveren op het gebied van smaak of kwaliteit.

Ook blijven we tijd en middelen investeren om ons ervan te verzekeren dat we consumenten en partners stimuleren om er een gezonde en actieve leefstijl op na te houden.

Lees meer over voeding
sluiten

INFO VOOR OUDERS

Mars is een producent die zijn eigen verantwoordelijk neemt. Conform onze eigen Marketing Code promoten we onze producten daarom alleen aan consumenten van dertien jaar of ouder. Wij zijn van mening dat mensen vanaf deze leeftijd bewuste keuzes kunnen maken.

Als onderdeel van deze Marketing Code streven we ernaar om te zorgen dat al onze uitingen gericht zijn op adolescenten en volwassenen, en daarnaast dat wij u alle informatie bieden die nodig is om een bewuste keuze te maken ten aanzien van onze producten.

Lees het volledige beleidskader 'Informatie voor ouders'
sluiten

Eigendom website

Mars Nederland B.V.
Postbus 81
5460 AG Veghel

Telefoon: 0900 - 2356 277
E-mailadres: contact@nl.mars.com
KvK Nummer: 16021492
BTW Nummer: NL 001160382B01

sluiten

Contact

Wij stellen feedback van consumenten altijd op prijs. Als u meent dat er informatie ontbreekt op onze website, of als u een idee hebt dat u met ons wilt delen, neemt u dan contact met ons op.

Ga naar de 'Contact'-pagina voor meer informatie over de manieren waarop u ons kunt bereiken.

contact opnemen